Click here for Myspace Layouts

Saturday, March 01, 2014

Tetap Menantimu ~

Aku menyedari telah jatuh cinta....
Tapi aku tak bisa mengungkapkan....
Terasa bahagia ku mencintaimu...
Walaupun kau belum mencintaiku.....

Aku disinikan selalu menunggu...
Yang selalu ada di setiap waktumu...
Selalu menanti jawapan mu...
Untuk cinta yang terakhir...

This songgggg !!!! Hahaha dulu punya cerita . Okay forget it :') 

Crush ?

Do I still have a crush ? Hm maybe no . Dalam hati myra ada sorang je . Dulu ada sekarang ? Hm tak dah . Cukup lah sekali je myra rasa mcm mana berharap dekat orang yang tak sayangkan myra sepenuh hati nya . I'm still remember his words that he give to me . I'm still remember the sweet conversations between me and him . I miss everything :'( Only Allah know what I feel before this.... Now myra dah bahagia and dia pun dah bahagia . Alhamdulillah :') Tapi bila dekat sekolah bila myra terserempak dengan dia or what mesti dia pandang mesti dia senyum . Why why why ???? I can't see his smile cause I will melting but I will remember that I already have a BF . I need to move on . Mungkin memang jodoh myra dengan dia hanya berkawan je :') Apa apa pun no more CRUSH ! Okay :)

I'm Taken ? Hahaha

Okay.... Adakah myra dah taken ? Hm..... YES !!!! I'm Taken by Aizat Azamuddin Bin Kamarudin . Macam mana myra blh couple dengan dia ? Hm panjang ceritanya . Okay sebenarnya myra dengan dia dah 2 bulan . Masuk 7/3 ni cukup 3 bulan . Alhamdulillah . As usual dalam hubungan mesti ada dugaan kan so alhamdulillah dua dua tabah untuk tempuh dugaan daripada Allah ni :') Sumpah myra cakap myra tak pernah menyesal kenal or couple dengan dia . Sebab dia faham myra and dah kenal macam mana myra ni . Memang myra bersyukur sangat dapat couple dengan dia :) Disebabkan nak masuk 3 bulan dah myra harap sangat tak ada dah masalah yang boleh membuatkan myra dengan dia gaduh lagi . Insyaallah :) Semoga hubungan kami ni kekal sampai ke syurga . Insyaallah amin.... ILOVEYOU AIZAT AZAMUDDIN :*

I'm Back !

Assalamualaikum guys :) Lama nya myra tak update blog kan . Almaklum lah tahun ni lah tahun yang myra paling busy sekali . Hw belambak . Sampai nak update apa apa pun tak sempat haa . Dah lah next week exam pulak . Study pun tak . Ajet ajet dah bijak sbb tu tak study . Hahahah . Okay straight to the point myra banyak gila nak story tapi tak tahu nak start yang mana dulu . So let's start with.....

Friday, September 20, 2013

THE END ~

10 months 18 days with him . Cukup lah sampai disini saja . Mungkin tak ada jodoh antara myra dengan dia . Harini 20/9/2013 ialah hari monthsary myra dengan dia yang ke 11 bulan . Tapi tak tercapai 11 bulan . Cukup sampai 10 bulan saja . It's okay tu yang dia nak . From 20/11/2012 until 18/9/2013 begin a new story between me and him :') Saya harap awak akan jumpa yang lebih baik and yang lebih faham awak dari saya :') And now myra dah bebas and myra boleh berkawan dengan siapa siapa je . Tiada halangan lagi :) Okay bye ~ THE END ~ Assalamualaikum :)

Thursday, September 05, 2013

BFriends Back !

Hello Guys . Harini myra ada nak kongsi cerita sikit tentang BFriends . Okay hari apa entah BFriends macam kurang baik sikit dengan salah seorang ahli dalam kumpulan ni (nik) sebabnya myra tak dapat nak tahu sekarang . Kitaorang tak bertegur selama lebih kurang 3 hari jugak lah . Tak pernah tak bertegur selama 3 hari ni . Rasa first time jadi macam ni . Yang seorang ni pulak selama 3 hari tak bertegur selok main sound sound orang . Sakit hati pun ada jugak . Tapi alhamdulillah harini dekat sekolah dekat dewan immediately kitaorang berbaik . Time dekat dewan ahli BFriends just ada myra and wadiah . Time tu jugak lah nik minta maaf . Ni semua pertolongan dari bella and nad . Diaorang lah yang tolong BFriends berbaik . Myra sampaikan menangis sbb sedih sangat . Dah lah dekat dewan ramai pulak orang tengok  kejadian ni . Malu pun ada . Tapi harini paling best and happy sekali . Semua dah berbaik . So lepas ni boleh dah lah dengar nik cerita pasal crush dia seorang tu . Hahaha Okay that's all from me . Byee Assalamualaikum :*

Tuesday, August 06, 2013

Dear Crush ~

  Dear Crush , I see you everyday in school and everytime i wish i was able to say 'hi' to you but i can't cause i'm so shy when i see your face . Your smile make me melting with you . How i wish you was mine and i was yours . But of course thats not quite possible and i was taken . I don't know why i like to see your face . We begin to recognize when our friends began to love . I miss when you always smile to me if we meet and you waving hand to me for the first time . And when you start text me i fell in love with you . After that we always text each other . After the school re-open we can always see each other :) Insyaallah ;) Imissyou crush :'*        ~ Sincerely from Myra ~                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Selamat Hari Raya !

Okay first assalamualaikum . Hye bloggers :) Ramadan dah dekat nak berakhir dan syawal semakin dekat dengan kita . So insyaallah tahun depan kita akan berjumpa semula dengan bulan ramadan :) Insyaallah ;) Esok last kita umat islam berpuasa so myra disini nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin . Minta maaf kalau ada tersalah kata ke tersalah buat apa apa ke , tersalah kutuk ke apa apa je lah . Mohon dimaafkan lah ;) So start sekarang 0-0 lah eh ? :) okay bye . Yang terakhir SELAMAT HARI RAYA FOR ALL MUSLIMS . BFRIENDS AND MY EX :* 

1 OGOS 2000 !

Happy Birthday To Me , Happy Birthday To Me , Happy Birthday To Myra , Happy Birthday To Me ! Yeahh *dancing* Hye Bloggers ! Okay harini myra nak story about my birthday . Act birthday myra lepas dah tapi baru harini myra update sbb jarang on guna laptop asyik on guna tab je so tak sempat nak update about my birthday . Sorry again ;) Sekarang myra dah pun 13years old ! Yeahh dah besar xD hihi . Okay time birthday myra haritu kawan myra (Bfriends) buat suprise . Myra tak jangka pun yang diaorang akan celebrate birthday myra tup tup tup petang nak dekat buka puasa tu diaorang datang rumah myra , celebrate birthday myra alang alang tu buka puasa dekat rumah myra . Myra sedih + terkejut = gembira :D And then malam tu pulak kitaorang (Bfriends) tangkap gambar gambar sama sama . Nak tengok gambar kitaorang tak ? Bayar dulu baru boleh tengok . Haha just joking ;) Cool okay . And ni ada sikit gambar kitaorang okay ? :)




Thanks guys for the birthday suprise . I'm appreciate it . Loveyou guys :* And thanks zaireen for the cake . Sedap :D 

Thursday, July 25, 2013

Sweet Moments

Semalam myra buka puasa dekat luar dengan zaireen , fasihah and nik . Kitaorang pergi karaoke selama 2jam ! First ambik 1 jam lps tu tiba tiba tambah lagi sejam pulak so kitaorang karoake je lah selama 2 jam sampai suara dah mcm nak hilang dah . Memang best gila lahh . Okay ada sikit gambar myra dengan diaorang : 
With Fasihah :*

With Fasihah again :* 

With Zaireen . 

Tengah syok melayan lagu . kihkihkih 

With She Again :* 

With her again :* 

I know I'm beautiful . Okay bye xD